Föreläsning

Hej där!

 

Vill du lyssna när jag föreläser eller utbildar mer om Sköldkörtelhälsa?

På gång!

  • Föreläsning den 9 jan &1 feb 2018 kl 18-20:30 i Farsta/Södra Stockholm

9 januari: BOKA HÄR

1 feb: BOKA HÄR Kommer straxt.

Kostnad 300 kr inkl fika

 

Med egen diagnos Hashimotos sedan 2010, som är den vanligaste orsaken till underfunktion i sköldkörteln har Nadja genomgått svåra symtom pga av sviktande sköldkörtelhälsa och ett vårdsystem som svikit.

 

Nadja Öström har bla varit ordförande i Sköldkörtelföreningen, då hennes erfarenhet visat att sköldkörtelvården i Sverige är mycket ojämn där många får en behandling som inte är tillräcklig. Hon är egen företagare inom frisöryrket samt kostrådgivare. Fått sin kunskap genom bl.a Basmedicin, näringslära och tarmhälsa. Nadja är en engagerad föreläsare som bjuder på sin historia med humor och delar med sig av sin enorma kunskap inom ämnet. Det finns faktorer som påverkar sjukdom, god hälsa och energi, Lär dig hur du kan hitta vägen till livsenergi.

Kanske är du eller någon närstående drabbad av utmattning eller sköldkörtelsjukdom och vill veta hur just detta påverkar.

 

  • Utbildare heldag på Hormonterapeututbildningen - Se mer här

Ny kurs planerad våren 2018

 

 

  • Du missar väl inte att jag just nu skriver om min resa med sköldkörtelsjukdom. Jag hoppas boken finns ute i början av 2018. Läs ett litet smakprov och förbeställ din bok redan nu! HÄR

Copyright @ All Rights Reserved