Bioresonans

VAD ÄR BIORESONANS

Hälsa är individuellt och vi alla har olika utgångslägen.


Jag kan hjälpa dig med rådgivning för kroppens egen ökade läkning, genom livsstilsförändringar och avslappning/återhämtning. Kroppens egen läkning sker endast när kroppen är avslappnad. Positiva förändringar i livet såsom stressreducering och tex kostomläggning eller andra förändringar kan få din kropp att läka.


Stress kroppen kan uppleva kan komma från tex oro, trauma, otrygghetskänsla, näringsbrister, sjukdom, hård träning och för liten anpassad återhämtning.


Med bioresonans kan man avläsa kroppens egna elektriska resistens, som frekvenser där vi alla har olika, för att på ett djupare plan förstå vad som orsakar och skapar stress just i din kropp. Man kan säga att bioresonansen är som pusselbitarna, och jag hjälper dig att lägga pusselbitarna i rätt ordning, för att kunna ge dig individuell rådgivning för energi, välmående och hälsa.

Jag ställer inga diagnoser eller behandlar sjukdomar, men ger dig verktygen för kroppens egen läkning. Det kan innebära ändrad kost, ändrade vanor, tillägg av tillskott eller andra tips för mindre spänning och obalans i kroppen.


Som kund hos mig noterar jag dina resultat för att även kunna se förbättringar. Du har när du önskar tillgång till dessa noteringar som förvaras inlåsta hos mig, där endast jag har tillgång.

Första mötet är 90-120  min där uppföljande möte är ca 90  min.


Jag använder Scio Bioresonans/Biofeedback (Scientific Conscious Interface Operation System) är en universell elektrofysiologisk anordning utformad med hjälp av principerna för kvantfysik. SCIO -systemet ska användas som ett multimedia-biofeedback-system. Det är utformat för spänningsdetektering och stressreducering. Under utvärderingen är SCIO-enheten ansluten till kroppen via huvud- och lemmesele (kan även ske på distans), vilket ger en exakt bild avseende klientens allmänna välbefinnande. Enheten resonerar med de elektriska signaturerna från tusentals vävnader, organ, näringsämnen, toxiner och allergener och registrerar i vilken grad kroppen reagerar på dessa element. Det ger en kortfattad genomgång av den biologiska reaktiviteten i människokroppen och den indikerar behov, stressorer, skador och känslor.

Den tillhandahållna informationen är helt annorlunda från den information som erbjuds av röntgenstrålar, MR-apparater, blodprover etc. eftersom den visar kroppens energistatus och det riktade flödet av kroppens elektriska laddning. SCIO-enheten mäter olika stressblockeringar i kroppen, till exempel nivån av vitaminer, aminosyror, näringsämnen, näringsämnen, mineraler, enzymer, naturliga sockerarter, toxiner, hormonell nivå, muskulös tonus, bakterier, svamp, virus. I huvudsak ger SCIO alla utövare förmågan att ha den mest omfattande energiska bilden av kroppens homeostas eller brist på denna.

Efter mätning av kroppens frekvenser tillåter SCIO utövaren att införa rätt frekvenssvängningar för att tillåta kroppen att återgå till rätt nivåer av homeostasFÖRKLARINGAR


Q.    VAD ÄR BIOFEEDBACK


Biofeedback – biologisk feedback – innebär att vi mer eller mindre direkt (beror på vilka system som reagerar) får feedback från kroppsliga reaktioner

 

  1. Du får på dig band kring handleder, fotleder och ett bandband för att läsa av kroppens egna spänning.
  2. Denna avläsning visar den biologiska feedback från din kropp
  3. Med hjälp av detta lägger jag ett slags pussel kring din situation och eventuella hälsoproblem du upplever
  4. Detta fungerar utmärkt även på distans


Q.      VAD ÄR BIORESONANS


Via den "uppkoppling" hjälper frekvenser till att balansera den stress kroppen kan uppleva pga av oblanser.


Q.      HUR KAN DEN HJÄLPA


Jag använder bioresonans och biofeedback som ett instrument för att hjälpa mig lägga ett pussel, tillsammans med vår rådgivning för att kunna ge dig verktyg för att du ska kunna uppmnå bättre hälsa genom att ge dig verktygen för att minska kroppslig, mental och själslig stress.
Det kan handla om kostförändringar, råd om andra behandlingar, livsstilsförändringar och tillskott.
Jag ger inga diagnoser och hänvisar till andra rådgivare eller läkare om jag ser det som nödvändigt.


Om du är nyfiken på detta kan du maila till mig, eller boka din tid via online-bokning HÄR

Bioresonans startmöte 120 min: Nu 1795 kr (ord 1995 kr)
Avläsning samt frekvensbalansering och rådgivning, där du får veta vad som belastar kroppen som tex näringsoblanser, matsmältning osv.

Bioresonans uppföljning 90 min: 1495 kr
Balansering av frekvenser och uppföljning av behandling

Bioresonans Distans: 1050 kr 
Detta kan även göras på distans och jag ringer upp dig på din tid för att gå igenom olika frågeställningar kring din hälsa, sedan mäter jag av och balanserar innan jag återkopplar till dig efter ca 60 min. Total tid ca 90 min där du kopplar av i din hemmamiljö.

Bioresonans husdjur på plats i Haninge  1295 kr (90 min) eller distans: 1050 kr

Ditt husdjur kan ligga på en matta som är kopplad till bioresonans samt med band, alternativt distans. Endast mindre djur som hund och katt kan använda mattan.


 
 
 
Jag vill boka tid för bioresonans
Jag vill boka tid för bioresonans på distans
Jag vill boka tid för bioresonans till mitt husdjur
 
 

NU KLASSAD SOM MEDICINSK UTRUSTNING!
Denna maskin är nu certifierad som medicinsk utrustning.

Se dokument här

117126400_10158613924123518_6113717918203373641_o
Biores
Scio1
scio

"Jag kom i kontakt med bioresonans för c:a 1 1/2 år sedan. Blev imponerad och fascinerad av att man kan läsa av så mycket, både kroppsligt och själsligt. Efter en behandling med avläsning och frekvenser mår jag mycket bättre, mindre värk och gladare. Sen jag gjorde det här första gången så kör jag kontinuerligt, och är så glad att jag har hittat Nadja"


"I samarbete med @hypotyreosliv så utfördes en screening av oss, inom bioresonans.

För att mäta våra värden i början av vår resa inom kostomläggningen och vår aktuella hälsostatus.

.

Vi ska inte sticka under stolen med att vi var en aning skeptiska och ytterligare lite när vi fick höra att det går att genomföra på distans

Men nyfikna som vi är så testar vi

.

Men vi kan nu säga att vi är förvånansvärt imponerade

Hon kunde läsa av allt vi visste (men inte hon) och lade dessutom till fler förklarande pusselbitar till vår ohälsa.

Hon arbetade dessutom med att eliminera och balansera våra obalanser och grunden till dom.

.

Eftersom vi fick så många förklaringar och riktlinjer så kommer vi att lägga upp det löpande i både flöde och story

Så är ni nyfikna på vad som stämde och lite till så häng kvar, det kommer.

.

Om en månad kommer vi att göra en uppföljning i form av en ny screening för att se vad som förändrats, vad vi måste jobba mer på och åt vilket håll det går.

Därmed få en utvärdering av just bioresonans, vad AIP kan åstadkomma och oss själva.

.

Vi kommer att äta AIP och även stötta dom delar som @hypotyreosliv rekommenderat.


Helt klart värt det  Nu kör vi vidare"